Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color
Procházíte:Domů arrow O Czech DDR arrow Zprávy od nás arrow Zápisy z valných hromad arrow 2006 - 02
2006 - 02 Tisk E-mail
Napsal Molik   
Čtvrtek, 15 únor 2007
I. - Vseobecne informace

Sdruzeni ma k dnesnimu dni presne 16 clenu, + jednoho zahranicniho hosta. Clensky prispevek je nezmeneny. Vsichni co maji zajem o clenstvi se mohou prihlasit bud na miste vyplnnim papiroveho formulare nebo primo na intenetu na adrese ddr.pocitac.com, coz preferujeme.


II. - Forum

Vsichni si uvedomujeme, ze uplne novy prichozivsi novacek se na foru nevyzna, a to neni zatim moc rozsahle. Jen hodne clenite. Potrebujeme nove registrovane nasmerovat jen na to dulezite co ma cist a vynechat ho s diskusi o pocasi, pulnoci nebo obedech. Probihala diskuse jak co nejvice zestrucnit body registracnich podminek a misto toho podsunout dulezite linky. A jake linky jsou vlastne dulezite ...
Na konci zive diskuse byli zvoleni dva lide, kteri se postaraji o prepracovani vstupnich mist pro novacky.
Vsichni lide opet vyzvani, aby zakladali smysluplne a hodnotne topicy podle danych pravidel. Byly vytvoreny zkratky, ktere by mely pomoci zprehlednit uz vytvorene.


III. - Portal

K portalu jen jedna zmena tentokrat, ale hodne dulezita. Prave se implementuje Google DDR kalendar, coz znamena online kalendar nasich akci, setkani a soutezi, ktery budou mit na starosti dva az tri lide a budou rucit za jeho aktualnost. Ke kazdemu dni se pak priradi akce a na rozkliknuti se objevi link s vice informacemi, ktery vede primo do diskuse. Vsechny zaznamy by mely byt opet jednotne, protoze to ulehci mesicni, pulrocni az rocni hledani v akcich zpet nebo pro kroniku.


IV. ITG hrani na Novodvorske - konec spoluprace.

4 lide slibili vymenou za benefity pro nase sdruzeni, ze budou kazdou sobotu navstevovat hernu ve Fantasy parku na Novodvorske a poradat souteze pro verejnost. Vedeni vsak doposud nesplnilo ani jeden a naopak se zapira, neodpovida a zdrazilo pouzivani ITG automatu. Pro takove chovani jsme nuceni po skoro trech mesisich ukoncit spolupraci, jestli se tak da nazvat aktivita jen z nasi strany. Silne doporuceno vsem clenum sdruzeni sirit tuhle informaci dal a nespolupracovat s nimi.


V. - Hosting a foto storage

Fotek je moc a moc, lide je ze svych stranek mazou, protoze jim dochazi misto. Nove prichozi tak nemohou prohlizet ani porovnavat akce a tezko hledaji fotonavody a postupy. Jedna se o miste, ktere by slouzilo ciste jako foto storage o kapacite tak 2 GB. Pokud nekdo o necem takovem vi, i za mirny rocni poplatek, jsme ochotni vyjednavat.

Trosku na to same tema hosting. Potrebumeme svoji vlastni domenu ? Vsude ve svete je adresa komunit, ktere se venujou DDRku stejna DDR.uk, DDR.nl, DDR.sk ... bohuzel DDR.cz je obsazeno a majitel vyjednavat nechce. Proto doposud takova snaha nebyla. Na valne hromade odhlasovano, ze zatim nic takoveho nepotrebujeme, uvidime jak se budeme rozrustat casem. Na stavajici adresu jsou navic vsichni zvykli.


VI. FF07

Oficialni stanovisko sdruzeni zni: Jako organizovana skupina Czech DDR se pristiho FF neucastnime. Organizaci DDR bloku na FF si muze prevzit naprosto kdokoliv (i clen sdruzeni), nicmene nesmi od nas cekat jakoukoliv podporu. To znamena, zadne mistrovstvi sveta, zadne diplomy, zadne nase fanfilmy a prednasky, zadna technika a zadne materialy. Vsechno si musite udelat znovu sami, nebo donest vlastni.

Proc? Cela vec se ma tak.Celemu Festivalu predchazi pul roku priprav, do kterych patri i buzerace lidi a veci a s tim nesouhlasime. Ani na to nema nikdo cas. (bodovani stranek jestli maji dost banneru, roznaseni letaku o FF do obchodu, registrovani nazvu FitDance pro nase mistrovstvi apod.) Dostavame neustale nevyhovujici prostory a to i na mistrovstvi sveta a jako sdruzeni jsme byli nekolikrat primo Vaskem urazeni. Jelikoz FF potrebuje nas, ale ne my je, nevidime v pokracovani linie zadne vyhody a jsme schopni si zaridit vlastni tydenni skakaci dovolenou sami.

Prosime toho, kdo si linii na FF07 vezme, aby se nam ozval. Organizatori chteji znat nova jmena a po Vanocich se zacina s lehkymi pripravami. Dekujeme.


VII. - Prazdninove akce s DDR

Tento bod trosku navazuje na predchozi. Jedna se o to, ze bychom si sami jako sdruzeni, nebo my sami + par nasich oblibenych klubu kolem udelali pro sebe 3 - 4 dny programu na Budance, ktera nam zatim nabizi skvele prostory zadarmo. Jak pro program, tak pro prespani, hygyenu tak i veci. Predbezne DDR, magna + anime + deskove hry. Na valne hromade jednohlasne vsichni pro.


VIII. - SMS.cz

Pro vsechny aby to vedeli: SMS.cz nam venovala vsechny ceny do turnaju, ktere jsou ted k videni na nasich soutezich. Za to jim moc dekujeme a na oplatku jsme se dohodli, ze se budeme ucastnit vsech jejich vetsich akci, pokud nas tam budou chtit. Kazde predavani cen ma byt dokumentovano a poslano.


IX. - DDR trika a placky

Pocinaje dnesnim dnem se rusi objednavani DDR trik a placek pro vsechny necleny. Kazdy neclen si musi sehnat clena nebo nebude na list cekajicich zarazen. Chceme se tak vynout nesehnatelnym lidem, co si sve veci objednali a nevyzvedli. Po prvnim objednani mame stale trika i placky nerozebrane a skoda je az 900 Kc. Jelikoz jsou trika na jmeno, velmi to zhorsuje jejich odber nekym jinym. U placek to tak dramaticke neni. Zbyla trika jsou k odberu za snizenou cenu s tim, ze kdo driv prijde, ten ma. Pro kazde dalsi pristi placeni je preferovany bankovni ucet.


X. - Kronika

Zverejneni prekvapeni - Kroniky Czech DDR. Na kronice pracuji: Moilk, Sheila a Seqoy. Byla zapujcena volne k prohlednuti a v budoucnu bude volne pristupna v klubovne sdruzeni.


XI. - Comics Salon

Jedna se o ucasti na zahranicni akci, soutezi s nazvem Comics salon. Je to anime - ddr - japonsko - deskohraci akce na Slovensku zhruba na konci zari az v polovine rijna. Jsme pozvani k organizaci DDR bloku pro 4 osoby na celou dobu. Na valne hromade jednohlasne odhlasovano pro.


XII. - Vyhody Czech DDR

Uz je to podruhe v historii co Laser game v Praze na Narodni tride planuje nakup ITG arkady do svych podzemnich prostor. Podilime se na tom i my (Xsoft a S"Tsung) a pokud to vzjde, bude zpristupnena pro celny za vyhodnych podminek. Pozor, zatim je vse v jednani.


XIII. - Plastove identifikacni karty

Tento bod malicko navazuje na predchozi. Pokud budeme v budoucnu chtit vyuzivat zlevneneho vstupneho nebo vyhod pro cleny, je potreba je nejak odlisit od neclenu. DDR trika jsou nevyhovujici, protoze tech je asi 200 v tuhle chvili. Uvazuje se o vyrobeni identifikacnich karet. Na valne hromade byla vetsina pro.


XIV. - Nova grafika a logo Czech DDR

Stavajici logo - sipka s CZ barvami je silne nevyhovujici pro jakoukoliv grafickou upravu. Uvazujeme o necem mnohem jednodussim a vystiznejsim, i kdyz tehle sipky se zbavit nehodlame. Nove vybrane logo si zvolime oficialne a bude i na strankach, identifikacnich kartach, diplomech a vsech tiskovinach, ktere vyrobime. Predbezny navrh loga rozdan mezi cleny.


XV. - Hledame prostory pro klubovnu

Vic neni potreba rikat. Prosime vsechny, co maji jakykoliv napad na vhodne prostory pro nasi klubovnu, at nam da vedet. Prohledneme, prodiskutujeme, upravime a tak.
 
< Předch.   Další >

Anketa

Hráli jste nějakou DDR hru? (originální od Konami)