Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color
Procházíte:
DDR linie na Festivalu Fantazie 2007 Tisk E-mail
Napsal Sniper   
Středa, 09 květen 2007

Jak to vypadá s DDR linií na Festivalu Fantazie 2007, jaký je zhruba program DDR linie a jaké turnaje se na FF07 chystají vám objasní Sniper v tomto článku.

 

DDR linie na Festivalu fantazie 2007


      Ač to vypadalo všelijak, DDR na letošním Festivalu Fantazie BUDE! A bude stát za to.

      Oficiální začátek DDR linie na letošním Festivalu je, aspoň podle programu, v sobotu, 30.6. 2007, v 9:00 a pojede se až do neděle, 8.7.2007 do 12:00. V plánu je pět turnajů:

  1.  První šipka
    Tento turnaj je určen pro naprosté začátečníky s DDR. V plánu je v pondělí, 2.7., od 15 hodin.
  2. Kdo neskáče není fan!
    Největší turnaj celého Festivalu. Přihlásit se může naprosto kdokoli. Zatím plánován na středu, 4.7., od 15 hodin.
  3. Night of dancing
    Malý DDR experiment. NoD se bude konat ve čtvrtek, 5.7., od 23:00. Pokud se budete chtít zůčastnit, připravte se na velmi neobvyklá videa na pozadí a šílená pravidla.
  4. Funny turnaj
    Turnaj pro ddr-magory. Speciální písničky, speciální série šipek a velmi speciální pravidla. Kdo přijde a bude hrát v nejakém kostýmu má bonusové body. Pokud to bude kostým šipky, má navrh ještě právo přeskočení jednoho kola. Turnaj plánovaný na pátek, 6.7., od 15 hodin.
  5. Masters of FF
    A v sobotu se utkají ti nejlepší. Uvídíte nejlepších 20 lidí z celého Festivalu,  jak soutěží proti sobě v duelech hodných jen mistrů. Až tato řež skončí,  vzejde z ní jediný šampion, který se bude moci kochat titulem Master of  FF07.

DDR liga


    No jo, možná si teď ale říkáte, jak můžeme vybrat 20 nejlepších hráčů Festivalu. Naprosto jednoduše. Po celou dobu bude probíhat tzv. DDR liga.

Registrujte se do DDR ligy


    Stačí přijít za člověkem co se stará o DDRko a říct, že byste se rádi registrovali do ligy. Dostanete formulářík, na kterém vyplníte jméno, příjmení, přezdívku. Formulář odevzdáte a jste registrovaní.

Hrajte ligové zápasy


    Pokud se dva registrovaní DDRkaři rozhodnou, že si proti sobě zahrají ligový zápas, příjdou k DDRku a nahlásí, že proti sobě budou hrát ligu. Výsledek duelu se potom započítá do celoligového hodnocení
 
    Zhruba půl dne před Masters of FF (takže asi kolem 11 hodiny dopoledne, 7.7.) se uzavře ligové hodnocení a vybere se 11 nejlepších. K těmto lidem se přidají ještě první tři z funny turnaje, z turnaje “první šipka” a “kdo neskáče není fan!”. 

    Více informací o ddr linii na FF07 naleznete na http://www.ddr-na-ff.net

Sniper 

 
< Předch.   Další >

Anketa

Hráli jste nějakou DDR hru? (originální od Konami)